Friday, July 07, 2017

Hadiah Contest Sampai "Pengubat Hati" Tak Menang Henpon Hari Ini

Hahaha sedih bebenau dengar tajuk entri ni kan.. Okeelaa saje nak bagitahu, kecewa arini tak menang henpon. Tapi nasib baik dah terima hadiah contest dari SSM ni. So sejuk sikit hati lalalala


Thank you SSM. Pestaim ni terima parcel dari Pos Laju guna EziBox.


Ade yang berpengalaman collect parcel dari EziBox? rupanya cara cenggini lagi senang dah mudah bagi kite. Yelaa kalau hantar kat rumah selalunye tade orang kan, so letak je kat EziBox, customer boleh collect sendiri kat tempat yang dah diberitahu tu. Kebiasaannye korang kena collect kat EziBox berdekatan dengan korang je. Then bila korang dah collect guna code yang diberi tu nanti korang akan terima SMS lagi bagitahu yang korang dah terima bungkusan tu..


Mane yang tak tahu camne rupe EziBox Pos Laju korang boleh klik DISINI. Nak amek gambar malam tadi tak sempat, sebab dah tengah malam sangat, so icik abam aje yang pegi amek sensorang tu yang tak pat nak share gambar time kat EziBox. 


Okee, nilaa contest yang takde rezeki nak dapat henpon arini walaupun dah shortlisted.. hihihi


Salam Perkenalan,

3 comments:

IQ = Izyan Balqis said...

takper, lain kali boleh try lagi...tahniah sebab menang contest yang lain!. hehe

nini said...

Bestnya dapat hadiah...tak kisah la hafiah apa pun yang penting hadiah kan...hihi

Radhia Razali said...

tak dapat hp pun still dapat hadiah best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...