Saturday, March 24, 2018

Kula Cakes Kuantan by Lila Wadi

On the way balik KL dari Terengganu, kami singgah Kuantan sekejap semata mata nak pekena kek yang ade kat Kafe Kula Cakes By Lila Wadi ni..


Kami sampai di sini lewat petang camtu, so macam tak berapa ramai orang..


Ramai ke tak ramai tak penting, yang penting, tujuan utama ke sini nak pekena mango cheese cake kat sini..


Haa nengok ni!!! dari gambar je dah meliurkan.. hihihi


Papepun sebelum kek kek ni abes kena bedal haruslaa suruh icik abam snap dulu gambarnye..


Alang alang tahun tu besday kite tak pernah makan kek lagi so kite tambah order pavlova ni sekali


Bagi kite, kedua duanya sedapppp, tapi bila tanya icik abam, biasa biasa aje tastenye.. Ermmm, biasalaa lidah lelaki kadang tak same dengan lidah perempuan.. hahaha Eh ade kene mengena ke dengan rating taste sesuatu makanan tu??? :p


Ermmm inilaa kejeaannye, semedang ngadap henpon, makanan sedap cenggitu pun tak layan ye, tupasal cakap taste biasa biasa aje, tak fokus pada makanan memang gitulaa kann :p


Last sekali haruslaa berselfie sebagai kenangan..  :o


Salam Perkenalan,

1 comment:

FHA Selemak Santan said...

uishh !
buat akak terliur tengok kek tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...