Thursday, November 03, 2011

Aktiviti setiap minggu - Dewan Bam Villa

Ok, kalu korg nk tahu, setiap weekend aku akn ikut tunang aku pegi bekerja.. Die ni seorg yg kuat bekeje.. workaholic bak kate org omputih! heee~  kalu bole 24jam die nk bekeje.. bukan sebab nk kawen ni je haa.. mule2 aku knl die kt UTM dulu tu pn mmg die kuat bekeja.. org sibuk study die sibuk cr duit.. hehehe.. ade je keje yg dia nk buat.. bak kate, nampak je peluang yg leh mendatangkan duit, die akan sapu.. hahahaha

kadang2 tu ak sendiri pn xlarat nk ikut.. dalam semgu tu ade la gak aku ikut sx.. kebiasaannye ak akan ikut die pd ari sabtu.. sb ari sbtu kan xde pape sgt nk buat kan.. dr dok bilik je.. bekla aku ngk ape keje yg die buat tu kan.. mne la tahu, keje len lak die buatkan.. kdg2 org lelaki ni kte xleh beri kepcayaan sgt kat die ni.. takut die slh gunekan pulak.. hukhuk

ok.. kalu korg nk tahu ape yg die lakukan stp mgu meh layan gambar2 kt bawah ni..
tiap2 mgu nir ni die akan buat kelas utk student2.. sb tu susah sket nk kuar dating ngn die.. kalu dpt kuar dating pn mest xsenang duduk.. kang berdering je tepon die tu kang.. huhuu

k la, kt atas tu korg da ngk gambar cikgu nye kan.. kt bawah ni.. ak tunjukkan lak gambar anak2 muridnye pulak.. hehehe

maaf la ye, gambar2 cikgu bebeza ke"terang"an nye dgn gambar2 anak murid.. bukan disebabkan cikgunye kurg ke"terang"an.. tp time aku amek gambar tu mmg xterang pn kawasan tu.. al maklum la.. kan tgh bukak slideshow.. tu pasal kne gelap kn kawasan cikgu yg gelap tu.. tmbah pulak ak amek gune kamera cikai je.. weng..weng..weng.. ^_^

okey, kalu korg pasan, gambar cikgu kt atas ni ngn kat atas sx tu cm bebeza kan.. nmpk sgt cam xsame time kan.. hahahaha.. ahah.. mmg xsame pn.. tp tempat nye same.. kalu korg nk tahu, kt tmpt ni mmg da byk kali buat class pn.. tp br arini aku rase nk update.. sb tu aku pakai amek jela gambar2 yg bole dimuatkan dalam entry ni.. hehehe

hohoho... k laaa, da selesai update 1 entry, ubt nyamuk pn da psg! nk smbg tito blk... abs da bintat2 da nyamuk gigit! hukhuk.. Nyte2 all! ^_^

 [ Catatan : aku sentiasa support ape yg munir buat! ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...