Wednesday, November 02, 2011

Kisah Dugong : Tayar Kne Pancit! :(

Uwaaaaaa! Dugong didajal orang!! Cian kat Dugong.. hukhuk
  haa.. ngk.. kejam kan sape yg naye si dugong aku ni.. hukhuk.. habes kempis! seb bek la ade si ego tu, dapat gakla pegi keje cm besa.. huhuu

kalu korg nk tahu, kejadian ni belaku kat rumah sewa paktam, besala.. parking area uma die mmg crowded cm area uma aku.. tp tmpt die lg ok kalu nk dibandingkn dgn area uma aku tu.. so korg tahu2 jela kan.. kalu tmpt crowded cmni konpem kne double parking kan..

so, agak2 da xde space nk park kn si dugong ni, tepakse la double parked.. da besa gak la double parking ni.. tp malam tu bole lak paktam aku sorg ni lupe lepas kn handbrake.. tupasal la mengundang sume kejadian dajal ni kot...hukhuk

tapi kalu diikutkan, kalu paktam double parked pn, kete2 yg tehalang tu konpem2 bole kuar lg.. sb depan belakang ade space.. kalu xleh kuar depan bole kuar belakang.. lenla kalu kete yg dorg beli tu xde gear reverse.. hukhuk..

nak xnak tepakse la tuka tayar spare dlu sb nk bawak si dugong ni ke kedai tayar kan..huhuu..  korg ngk jela gambar2 ketika di kedai tayar.. huhuhu
 sementare org kedai tu jalankan tugas die, paktam aku tu sempat gak la check mne2 tayar yg rase cm ade prob.. bole la direpair sx kan.. huhuhu.. ngk punye ngk, tayar depan pn cm ade prob.. so lepas dicheck mmg ade mslh gak.. tp tu bkn kne dajal.. korg ni kt bawah ni

haa, ni jela kisah dugong untuk arini.. esok2, ade update lg pasal si dugong ni.. macam2 hal lak dugong ni.. hukhuk

[ Catatan : hanya Tuhan saje yg membalas.. ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...