Tuesday, April 10, 2012

07.04.12 : K.A.M.I

Terlebih dahulu aku nak minta maaf kat korang, Cpoo, yuYam, Ateen & Siti sebab lambat nak upload gambar-gambar. Korang mesti xsabar nak nengokkan. yelaa korang kan glamour aritu.. ^_^
Memasing sume nak gaye ala Artis konon. aku gak yg selekeh..hukhuk

Okeh cite ni adalah pada ari Sabtu yang lepas, kami berjumpa sebab bakal pengantin nak serahkan Kad kawen. Yela kan.. dah tak lame je lagi. Dupdap Dupdap dah kan Ateen. Hehehe.. Rileks.. tenang-tenang aje. ^_^

Kteorang jumpa kat Times Square. Disebabkan bakal pengantin tak makan lagi so kteorang singgah Nandos dulu
Atas permintaan bakal pengantin, pertemuan ni hanyalah untuk kaum hawa sahaja, so para husband terpakse ditinggalkan dengan paksa rela.. ngeh3
 dah menjadi kebiasaan kalau dah berjumpa tu part snap-snap mestilah ade kan. Tak kira masa, tak kire tempat, dari belum order sehinggalah makanan sampai. cekidautt!
 oh tidakkk.. terliur nengok ayam-ayam ni balik. huhuhu

Selesai je makan terus merayap-rayap kat TS tu. kalau dah Girls hangout tak sahlah kan kalau tak bershoping. ^_^


dari sorang ke sorang terjebak.
 aku sorang je yang tak terjebak. Ni tolong pegangkan untuk dorang je. ^_^

okeh habes citer.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tak puas nak nengok gambar lagi ke???? Okeh layanlah sampai lebam. Kawan-kawan saya kan artis! :p

ok papai! ^_^

[Catatan : Thanks kat Artis sebab belanja!]
Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

6 comments:

lidi seorg :p said...

nape aku xde??mencik! hehe

Norliza Nordin said...

sebab ko kat JB! ^_^

Alin Marlini said...

Kak Alin pun suka pi Times Square sb banyak baju cecantik & memurah sangat...

Norliza Nordin said...

kan kak alin.. mmg puas ati!

Eima Jer said...

kenapa sy takde??

Norliza Nordin said...

hehehe..last minit punye pertemuan.. patutnye ahad.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...