Wednesday, June 13, 2012

Cuti Sekolah Bersama Buaya

wo0ho, tajuk entri nak gempak. Hehehe. Saje nak buat gempak supaye korang-korang semua bace entri ni. hihihi. Sebenarnye, nak citer pasal pergi Taman Buaya time cuti sekolah hari tu. ^_^
Time kteorang masuk Taman Buaya tu, kteorang di sambut dengan kerepek. ^_^
Sebenarnye, kat Taman Buaya ni dah banyak dah berubah. Macam-macam aktiviti ade. bukan setakat boleh nengok buaya, hantu pun ade kat situ, sebab ade Haunted House! hihihi
 Sebelah Haunted House ade keretapi Raksasa. Kerete langgar pun ade. Ini memang aku suke main! ^_^
Kat taman buaya bukan setakat banyak buaya je, macam-macam binatang ade sebenarnye. Jom Cekidaut
Kalau korang nak nengok lebih banyak buaya, korang nengok video kat bawah ye
video
time kteorang pegi tu, ade pertunjukkan silap mata dan pertunjukan aksi bersama buaya
time pertunjukkan silap mate tu, adik bongsu aku telah dipilih secara rawak untuk menjayakan lagi pertunjukkan silap mata tu. korang boleh nengok video kat bawah
video
kalau korang perasan, muke adik aku tu memang betol-betol cuak. mane taknye, kat dalam tu ade seekor buaya. besar kot, kalau aku pun takut. ^_^
 Atas keberanian die tu, dapat lah kupon air minuman dan tiket untuk ke Planetarium.
sebelum pulang beli lah sikit ole-ole. aku pulak macam biasa, mesti nak cari FM! Disebabkan banyak yang menarik, aku beli 6 bijik terus! ^_^

[Catatan : FM=Fridge Magnet.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

IQ = Izyan Balqis said...

gambar banyak dah hilang liza.

Norliza Nordin said...

@IQ = Izyan Balqis aah laa, dulu dah terdelete gambar hukhuk, newbie lagii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...