Saturday, June 09, 2012

Nota Bawah Pintu

Okey, ini cerita hujung bulan lepas, balik-balik kerja je dapat nota ni. Alahai, kenape lah korang datang tak beritahu, kan dah tade orang kat rumah! :P

Sebenarnye, entri untuk mood ni adalah nak marah, sebab, dorang-dorang ni datang tekejut-tekejut je. Padahal time register aritu dah bagi dah contact no. kami berdua. tapi satu panggilan pun tak dapat, patu tetibe je datang rumah nak install Astro, memang tak dapat masuk lah kan, sebab tade orang time dorang datang tu.

Call-call balik rupenye die cakap die dah call tapi salah nombor. Ish ish, sape lah yang bagi salah nombor tu kan. kan dah kene datang 2-3 kali. sape yang susah? korang jugak kan. ^_^

[Catatan : Pani senang nk jenjalan, record aje.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...