Thursday, July 26, 2012

Dugong Tukar Tayar Lagi

Mesti ada di antara korang yang rase bape kali lah si dugong ni nak tukar tayar kan. Memang banyak entri aku update pasal tukar tayar. Kejap cerita pasal tukar tayar si dugong, kejap cerita tukar tayar si ego. Masing-masing ngengade nak tayar baru. Tu yang banyak sangat cerita tukar tayar tu. hehehe. Yang terbaru ni, dugonglah.. nak tayar raye katenye.. hahahha..

Kalau ikutkan memang dah patut sangat dah tukar tayar tu. kteorang ni akan gune tayar tu semaksimum yang boleh. Tapi bile dah rase tayar tu dah teruk dan patut ditukar so baru lah tukar. Al-maklumlah si dugong ni mmg tak tiap2 hari digunakan, tapi bile dah digunakan memang abeslah kene lenjan. huhuhu..



Time ke kedai ni, aku tak ikut. icik abam pegi sensorang je. pas balik keje. time tu ujan lebat. dari opis kami naik ego, abes lencun redah ujan. sampai uma, icik abam tukar baju terus cari kedai tayar sebab nak balik kampung malam tu jugak. aku tak ikut die pegi kedai tayar sebab aku sibuk nak mengemas kain baju nak bawak balik kampung. 



 Mesti korang sakit ati nengok gambar-gambar yang kurang jelas kan, kualiti tak bagus, sebab time icik abam pegi tukar tayar tu, aku lupe nak suruh die bawak kamera.. hahaha..

so tengah kemas-kemas baru teringat lupe nak bagi kamera nak suruh amek gambar, last-last bbm je icik abam cakap amek jela gambar gune hp. janji ade dari tade.. hahahha.. okeh, jom cekidaut lagi gambar-gambar time nak tukar tayar tu.


Okeh, dah ciap! kali ni tukar yang Dunlop punye, lagi murah dari tayar yang sebelum ni. kalau tahu, tukar tayar kat kedai ni aje. cekik darah kedai yang sebelum ni. hukhuk
Sebelum tu, nak tunjuk sport rim yang icik abam kenen-kenenkan kat aku
 Siap test pasang kat dugong lagi tu, tapi xapprove. hehehe.. tunggu pas-pas raye la ye. lepas kan raye ke dulu. nanti baju raye kene catu lak.. hehehe..

Sekian!
[Catatan : Maaf atas ketidakpuasan!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Hamzah said...

dh tau kat situ murah, lain kali takyah pi kedai lain lah kan, jimat sket....

Norliza Nordin said...

@Haryati Hamzah tula.. cekik darah kedai tu.. padahla byk da tukar kt die.. seposen pn xnak kurang.. pani xnak g lagi.. ciap ckp kedai die plg murah.. last2 g tmpt lain ade lg murah rupenye.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...