Friday, July 13, 2012

Family B.B.Q

Okeh, ini cerita hujung minggu yang lepas, bertempat di kampung icik abam, Teluk Intan, Perak! ^^

Ber BBQ bersama family! Jom cekidaut gambar! ^^
Yang lelaki sibuk hidupkan api untuk sesi bakar membakar
 Sebelum api dihidupkan, bahan-bahan yang diterap dah tersedia. so masa untuk membakar! Burn burn burn
Bila lelaki sibuk kat depan, yang perempuan pulak sibuk kat belakang, kecuali aku, disebabkan aku ni tak pandai masak, so aku diberi tugas sebagai babysitter! hahahaha ^^ 

tapi bile tak boleh handle aku akan pas batoon kat orang lain. ngeh3
Ini antara menu yang terhidang, ade macaroni, sosej, ayam dan tembikai. bihun tade lagi time ni, sebab belum siap dimasak! ohh, sangat kenyang, banyak makan time ni. ^_^
Akak ipar aku pulak sibuk buat cookies. Dark Choco Cookies (DCC). cookies die mmg terbaik! kalau tak caye korang try rase dulu. Sebarang order korang boleh pm Disini
 ini adalah embah icik abam. Embah lanang & embah wedok! Sekian! ^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.  

ape lagi yang korang nak ngk???

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

owh! nak nengok kami.. hehehe.. tenkiut!

babai ^^

[Catatan : Gambar terakhir bukti aku jage baby! :p]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...