Thursday, September 13, 2012

Majlis Belah Lelaki

Entry ni adalah sambungan dari entry Ini
  Ni cerita majlis belah lelaki yang diadakan di Banting pada 9/9/2012 aritu.
Gambar pengantin tak banyak amek, al-maklumlah rumah orang kan, so kenalah jaga tingkah laku, photographer pun dah ramai, so snap mane dan aje. maaf ye pengantin. nanti korang upload korang punye gambar dari professional photographer ye. ^^

Dari Melaka ke Banting, dorang datang satu bas. Kami berempat aje datang naik kete, dari Bukit Jalil naik satu kete aje. Disebabkan dah lame tak naik bas or public transport ni, tak dapat naik, tumpang bergambar jadilah kan. hehehe. Jom cekidaut gambar jakun kami! ^^
 kami, kami dan kami! ^^
kakak buat perangai xnak pandang kamera. tergemit! :p
Sempat aku naik atas bas jap, nak snap gambar orang-orang yang berada kat dalam bas sebelum dorang nak gerak balik. ^^
Good bye Banting! ^^ 
[Catatan : Dorang singgah Nilai!]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...