Wednesday, November 14, 2012

Icik Abam Test Suara | Karaoke


Ujung minggu yang lepas, icik abam ajak pergi Superstar Karaoke kat Wangsa Walk. Nak cari lagu nak buat persembahan katenye. huhuhu



Icik abam nak pilih lagu untuk buat persembahan bulan depan. Tu yang nak pilih lagu sambil nak test suare bagai tu.  huhuhu


Maybe icik abam akan perform depan ribuan orang, tupasal beriya tu. Ade permintaan benarnye. hehehe


So kenalah icik abam training sebelum nak menyumbangkan sebuah lagu pada hari tersebut nanti. 


Disebabkan icik abam ni dah lame tak pegang mic depan orang ramai dan memandangkan lepas kawen ni perutnye pun makin ke depan, alignment semua dah larii tu yang risau suare pun lariii.. ngeh3  


Practice make perfect, ye idakkk.. :p


Untuk cubaan pertama boleh nengok video di bawah ni

Untuk lagu awan nano ni icik abam tak bape hafal liriknye.. hehehe


Okee, kepada korang yang rajin berkaraoke, jom join contest anjuran Suria FM.  Mane tahu rezeki menang $$! ^^


Untuk keterangan lanjut mengenai contest ni, boleh terjah Disini


Icik abam dah pun join contest ni. Untuk tengok full video yang icik abam pertaruhkan tu boleh klik Disini

[Catatan : Yeahh esok ibu datang.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...