Monday, July 13, 2015

Levain with Officemate

Mane yang dah pernah pergi tu pasti tahu yang Levain ni memang dunia "bread" 🍞

Macam macam roti ade kat sini.
Tapi bukan roti je yang ade kat sini, kat sini korang boleh order macam macam. Spagetti ade, Lasagna ade, kebanyakkan western food laaa. Nak makan nasi pun ade. 
Macam biasa sebelum ape ape haruslaa berselfie bagai kan.. hehehhe
Order dulu makanan kat bawah pastu baru naik atas cari tempat duduk
Ni yang aku order. Nasi ayam kari kalau tak silap. Not bad laa rase die. 
Okee sebenarnye cerita ni dah lame, cerita lunch bersama officemate sempena kak ida nak resign.
So lastday kak ida tu kami lunch bersama sama kat Levain ni..
Nak balik pun sempat lagi aku snap gambar dorang. Mane tak tahu tu, nilaa bentuk cafe ni. Macam banglo... :)


Salam Perkenalan,

2 comments:

Sally Samsaiman said...

kat mana ni...? nampak cantik interior dia.. :D

Norliza Nordin said...

Kat Levain sally.. dekat dengan Jalan Tun Razak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...