Thursday, November 12, 2015

Review : KM Chalet Kuala Linggi Melaka

Nilaa bilik standard kat KM Chalet yang kami menginap mase Familyday DDV/SGP UTM kat Kuala Linggi Melaka aritu bersama BFF
KM Chalet ni memang terletak betul betul tepi pantai. Kawasan ni pun memang sangat sesuai untuk familyday. Tapi bagi aku, kalau korang bercadang nak ke Melaka atau ke sini, better korang booking awal awal, takut fullhouse pulak. Maklumlaa kat Melaka ni pantang ade cuti, mesti ramai je orangggg.
Bilik standard ni ade beberapa type, ade yang dapat dua single bed, ade yang dapat queen bed.
Memandangkan kami datang lewat aritu, so dapatlaa bilik ni, tak dapat nak pilih pilih sangat, bilik pun kat tingkat dua, nasib baiklaa kami laki bini je, boleh excersice turun naik tangga. hihihihi
Okee, sebelum mulakan game untuk petang tu, selfie dulu depan KM Chalet ni
Ni video yang aku record untuk buat review kat sini



Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

dlu pn pernh wat familyday dept kt sini...tp bilik kami yg sorg 1 ala2 chalet tu

Norliza Nordin said...

Owhh menarik camtu.. Memang ramai buat familyday kat sini... 👍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...