Tuesday, May 30, 2017

Review : Cassa Kaseh GuestHouse Langkawi

Sempena #LizNir5thAnniversaryTrip arituuu, kami ke Langkawi jugak.. tapi ni pun last minute punye plan. Sebelum sambung lagi cerita di Langkawi kite kasi update pasal Cassa kaseh GuestHouse ni dulu yee..


Cassa Kaseh GuestHouse ni terletak di lokasi utama iaitu berhampiran dengan Pantai Chenang.


Cassa Kaseh GuestHouse menawarkan perkhidmatan dan kemudahan seperti Wi-Fi, meja penyambut tetamu 24-jam dan tempat letak kereta. Ini antara fasiliti yang wajib ade kalau nak cari sesuatu hotel tu kann..


Bilik sangat bersih dan kemas.. Dalam semua bilik memang dilarang merokok so sonok sikit, icik abam tadelaaa ngengade nak smoking atau bervape dalam bilik kannn.. kalau tak konpem icik abam pilih smoking room punye kalau ade.. hihihi


Kereta pulak boleh nampak dari dalam bilik, so senang nak buat tinjauan.. hihihi


Depan bilik ade balkoni, so kat depan tulaa icik abam menghembuskan asap rokok diaaa.. hahaha


Iron pun dorang ade sediakan, kire okeelaa kann sesetengah hotel tade provide iron..


Ni pulak antara pesanan dari management.. Alcohol memang tak dibenarkan langsung ye..


Ni pulak dalam bilik air, tema hitam putihhh :p


Nilaa pemandangan depan bilik kami..


Bawah ni pulak video yang sempat kite record mase check in bilik arituuu.. moga dapat membantu kalian dalam mencari hotel berhampiran dengan Pantai Chenang Langkawi.. :) :) :)




Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

guesthouse pn bg wifi free..syok..certain hotel kena byr...hampeh..kedekut..apa slhnye bg free wifi kn....aritu mkn ketam kt ibrahim fatty crab dpt voucher stay sini...xtau la dpt ke pegi langkawi haha

Norliza Nordin said...

wowww.. sonok tuuuu.. pegi kakk.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...