Thursday, August 01, 2013

Kad & Kuih Raya Dari Big Boss

Sape yang dah follow aku kat IG dan Facebook mungkin korang dah tahu yang ini merupakan Kad dan Kuih Raya pertama yang aku terima untuk tahun ni. Alhamudulillah ade gak "ole-ole raya" kan. ^^
Kalau korang nak tahu, semua-semua ni  big boss yang bagi. Bukan bos kecik-kecik tau. Pastu yang palem menterujakan aku, die sendiri turun site opis bawak kotak pastu paskan kat sorang-sorang  kad dan kuih raye ni. 
okee kalau tu tak menterujakan korang, yang ni pasti korang teruja. hahahha. Big boss tulis tangan sendiri okeh atas kad raye tu. Bukan sekeping dua tau. Phewitttttt! Boss korang camtu takkkk?? hehehe

[Catatan : Raya hampir tiba]


Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Sally Samsaiman said...

bos suruh ambik sendiri je..kecuali duit raya dia yg bg..hahaha

Norliza Nordin said...

best jugak amek sendiri.. boleh amek lebey.. hahahha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...