Monday, June 25, 2018

Nasi Lemak Abang Strawberry Cameron Highland

Lamenye tak update blog, memang banyak story yang nak diupdate. Tapi disebabkan kekangan masa, lagi lagi pulak ade anak kanje mummy dah sekarang ni, so mase nak berblog ni diketepikan buat sementara waktu. Ni dah ade mase sikit dan keadaan pun terkawal marilaa kite mengaranggg. Disebabkan tengah berpantang, so banyak pantang larang yang hendak dijaga, terutamanya bab makan. Dah tak dapat makan macam macam kite up pasal nasi lemak strawberry ni. Pegi Cameron Highland ni tujuannye memang untuk jalan jalan cari makan. Maklumlaa time ni tengah membuyong, so ape yang terlintas nak makan berdesup je icik abam bawak.. hihi 


Ohmaii, nengok gambar ni balik rase rindu lak nak preggy, tapi nurse ngan doctor dah warning siap siap kena tunggu 2 tahun baru mengandung lagii.. Okeh! Insya Allah dah lepas tempoh tu nanti memang nak pulun lagi. Rindu je time time ni hihihi


Eh ehh, dah jauh menyimpang lak, bila dah lame tak mengarang camni laa kan.. Okehh kepada yang belum pekena dan belum try makan kat sini meh kite tunjuk sikit ape yang boleh diorder kat sini..


Dah namenye pun kat Cameron so kalau takde strawberry memang tak sahlaa kan, sebelum pekena nasi lemak, kite makan pencuci mulot ni duluuu...


Bila nasi lemak dah sampai haruslaa amek gambar dulu, nengok warne nasi lemak ni je pun dah menarik hati kann, tu belum makan lagi dengan sambal strawberry yang ade tu. Bagi kite memang sedap nasi lemak tu, mase kite up gambar nasi lemak ni pun memang ramai yang tanye ape rasenye, yang kite boleh cakap sedappp, pedas dan memang kena dengan tekak kite. Nasi tu pulak warne je, so tadelaa rase strawberry ke ape, tetap rase nasi lemak, cuma yang menambah sedap tu adelaa sambal strawberry tu.. Yelaa nasi lemak ni yang membuatkan ia sedap adalah sambalnye.


Minum pun air strawberry memang fefeeling kat Cameron sungguhh.. hihihi Kalau ikutkan tekak aritu, memang nak tapau lagi satu nasi lemak ngn air strawberry tu, tapi icik abam warning takyah ikutkan nafsu makan sangat, kang perut tegang icik abam gak yang susahh.. hihihi


Icik abam macam biasa kalau makanan dah sampai memang terus nk ngap je, tapi disebabkan bininye ni memang ade tabiat suke amek gambar dulu, so terpakse gaklaa icik abam redhaa walau pada hakikatnye memang tak larat nak layan, tu yang bila ajak selfie tu tak boleh nak senyum sebab penuh makanan dalam mulot. Pantang cakap dah abes amek gambar makanan memang terus ngap jelaa hihihi


Salam Perkenalan,

4 comments:

فاتن الصاوى said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام

فاتن الصاوى said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء

فاتن الصاوى said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

vitamin Syaza said...

My wishlist nak gi sini! Salam kenal dari Syaza akak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...