Tuesday, December 18, 2012

Raptai Night of The Stars

Ini cerita annual dinner tempat keje icik abam.
Dinner ni diadakan awal bulan aritu, kat One World Hotel Damansara
Ini pulak table icik abam untuk malam tu. Table No. 52
untuk dinner ni aku tak ikut pun, sebab masing-masing tak layak bawak spouse. so kena tinggal la aku malam tu. hahaha padan muke aku. :(
Tapi untuk sesi raptai petang tu, icik abam bawak aku. Kesian nak tinggalkan isteri tersayang kat uma sensorang, so bawak g raptai kejap jadilah kan.. hahahampehh kan
  Malam tu icik abam kene buat persembahan. Persembahan pembukaan untuk malam tu, tu yang kene raptai bagai.

*Gambar icik abam malam tu akan diapdate nanti. sebab mood nak mengarang kejap ade kejap tade. huhuhu
Last sekali mestilah nak tepekkan muke tuan tanah! hehehe :p

[Catatan : Stress pikir pasal uma.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

kedekut MBSB nih..spouse pn xleh bwk....kih3

Norliza Nordin said...

@Mariyam Nabella Ishak hahaha..mne2 bank pun sme kan.. hehehe :p

Mariyam Nabella Ishak said...

haah..bank xbest!annual dinner staff je..Insurance company jugak yg best!

Norliza Nordin said...

@Mariyam Nabella Ishak ni annual dinner utk staff2 aje..mmg la spouse xleh g, tapi dinner leh ngn event len2 dpt je g.. cam open house hari raya rtu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...