Saturday, March 23, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Memandangkan dah lama tak join GA so semangat nak join GA dari Mak Dara memang sangat berkobar-kobar.. Ceh ceh.. mengalahkan semangat berjuang perwira-perwira kite yang kat Lahad Datu gitew.. hikhik

Dan memandangkan hadiah yang ditawarkan sangat lah banyak, so aku nak gak cube nasib kan. Lame jugak aku ni tak menang contest dan dapat hadiah.. ngeh3

So sesape yang teringin nak join dan nak cube nasib gak macam aku ni,leh lah korang penuhi kehendak syarat-syarat penyertaan berikut:

Pertama : Follow Blog Bicara Mak Dara Sudah follow lama dah
Kedua: Buat entri dengan Tajuk “Malaysia’s Next Top Lucky Blogger by Mak Dara Sudah
Ketiga : Masukkan Banner dan link ke entri GA Sudah
Keempat : Copy Paste senarai penaja Sudah
Kelima : Tag 3 orang rakan  Sudah

v

v

v

v

v
Senarai Penaja


Tag:


Jom-jom join! ^^
 [Catatan :Harap-harap menang.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

41 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih Norliza kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Norliza Nordin said...

Same2 kasih! ^^

In Sha Allah..

Cik Amy said...

all the best :)

*coming from GA yang same :)

Dianaa said...

balas kunjungan. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hanny Abdullah said...

salam, balasan kunjungan dari GA yang sama..G'luck ya

Yumida Huda said...

gdluck ye..moga bertuah nnti
sy pn dh join sm
follow here

Mrs Velentine said...

good luck Mv dr GA yang sama

Bahrain Ramlan said...

In Sya ALLAH menang..
ALL THE BEST!!

Norliza Nordin said...

Thanks semua

Iema Gurlz said...

hye
dtg bls kunjungan ^__^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nina Maslizza said...

singgah balik sini dari segmen y sama

Kay Lya said...

datang balas kunjungan :-)

cik kumbang said...

gud luck ! :)

Ibu Lala said...

All the best ye

P#eoniX said...

wah!!!!gudluck jugak ek!!!terjah balik kat sineh...slm kenal...huhuhuhh!!!!

Aku Anis said...

anis dr ga yg sme.free2 nnti follow lah anis ye =)

http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

jom bce entri ni.khas utk wanita.moga brmanfaat.

http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/sebenar-benar-bahagia-wanita-aku-terima.html

Arif Addeen said...

singgah sini. join jugak GA ni :)

http://www.arifstory.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diana Azis said...

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

AZLINA HAPIP ! said...

membalas kunjungan n follow.. :)

zainatul abu bakar said...

Salam..dr GA yang sama & follow sini. All the best. Nway, jemput singgah ke blog perempuankampungmoden.blogspot.com :)

Norliza Nordin said...

thanks semua.. akan buat kunjungan balas dalam mase terdekat! In Shaa Allah..

Salam kenal semua ^^

Intan Akma said...

balas kunjungan disini..gudluck

Salmi Khairil said...

balas kembali kunjungan...semoga kita sama2 berjaya..tq

Z.U.E said...

hi! singgah sini & kunjung balas!

zaza nizam said...

balas kunjungan :)
all the best

Norliza Nordin said...

thanks pade semua.. dah buat kunjungan balas. ^^

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam, balas kunjungan dr segmen Mak Dara
Good Luck untuk awk.
http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

thanks..

Norliza Nordin said...

thanks..^^

Norliza Nordin said...

thanks amin.. ^^

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

TQ..salam kenal ^^

Norliza Nordin said...

TQ..salam kenal ^^

Norliza Nordin said...

TQ..salam kenal ^^

Norliza Nordin said...

TQ..salam kenal ^^

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #167 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Iqmar Effendy said...

http://iqmar99.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...