Monday, March 25, 2013

Bersiaran Di Sunway Piramid Bersama Pelakon2 Dua Kalimah

Buat pertama kali aku update blog dalam panggung wayang.. hahahah. Mungkin tak pernah dibuat orang. Tapi aku tetap nk update utk korang... wee, terharu takkk... heheheh
Okee.. malam ni aku update secare ringkas ye..sebab dah ready nak nengok muvi ni. Sok In Shaa Allah aku update lagi dan bagi bintang untuk filem ni... tungguuuu..
Disebabkan update lelaju aku upload gambar icik abam ngan 2 orang pelakon utama untuk filem ni dulu. Gambar-gambar lain akan diupdate di entri akan datang okee.. ^^

Babai^^
 [Catatan :Dapat 4 tiket.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...