Friday, March 15, 2013

Last Day with KVMRT Team

Hari ni merupakan last day bagi ofismate aku yang sorang ni. Disebabkan die nak meninggalkan kteorang mulai arini, so kami pun pakat ramai-ramai belanja die makan ari rabu ritu.
kteorang makan kat pizza hut depan opis aje. Itu pilihan tuan badan. so kami ikutkan aje.. ^^

Pilih punye pilih ini yang kami order
Nyum-nyum..terliur plak nengok ayam kat atas ni.. hikhik
Member yang nak meninggalkan kami tu adalah si kumbang yang ade kat depan tu..


Tade gambar "Peace" dari tuan tanah memang tak sah lah kan.. Sekian

 [Catatan : keep in touch.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Haryati Faizal said...

wah syoknye...

Norliza Nordin said...

syok ape.. hehhe..mkn pizza je.. :)

Farisha Lyssa Farish said...

baru minggu lepas staf sini blanje pizza..tapi dalam opis je..buat delivery..! yummy :) mesti kenyang kan..

Norliza Nordin said...

owhh belanje sempena besday ke.. dapnye.. untung3.. hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...