Thursday, December 20, 2012

Beli Barang Keperluan ke KK

Esok icik abam akan berangkat ke KK. Oh tidakk kene tinggal lagi aku. hukhuk..
 Sebelum nak pergi tawan Gunung Kinabalu tu kenalah buat preparation bagai kan. Termasuklah beli barang keperluan yang sesuai untuk hiking
Kebanyakkan barang icik abam kami beli kat sogo aje
 
Antara barang yang disambar last minit. huhuhu

Kebetulan time kami shopping tu, terjumpa pulak member icik abam, pun tengah mencari barang-barang keperluan.
Icik abam ni kalau dah jumpe member, isteri konpem akan tercicir kebelakang. hukhuk. Sabar jelaaaa... 

*Setahun kawen jarak 5m ke belakang..zazzz. memang sentap :(
Balik je rumah, terus icik abam 'check list' barang-barang yang nak di bawak.
*masih ade barang yang tak disusun di situ
We both love red! ^^
okee, ni dah macam spiderman le pulak. hahahha.. macam orang nak pecah rumah pun ade. ekekeke

Icik abam pakai Long John kat dalam tu, tu yang try & test tu.. hehehe. Malam ni sambung packing lagi. huhuhu

*Doakan mereka se"team" berjaya tawan GKK dan selamat pergi dan balik. Amin~ Patu boleh pegi honeymoon! [yey!] ^^

[Catatan : Anniversary kami da nak dekat.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

Mrs Velentine said...

welcome to KK

Norliza Nordin said...

@Mrs Velentine sane tempat nak beli souvenir mesti byk kan. leh suggest tempat best.. ^^

my name is lily said...

macam goalkeeper harimau malaya pon ye gak....


hehehehe...

selamat mendaki !

Norliza Nordin said...

@my name is lily hahaha,GK Malaysia le sngt. nk smbut aku pun xpandai.. hehehehe..
Amin..semoga berjayaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...