Thursday, July 04, 2013

Hantar Pakcik Pergi Umrah

Selase yang lepas kami sekeluarga hantar pakcik ke KLIA untuk ke Umrah. Kami berdua amek cuti, walaupun flight pakcik malam, tapi kami cuti gak sebab orang-orang Melaka sampai kl pukul 12 tengah hari camtu.

Kami berkumpul dan lunch sesame kat Masjid KLIA. So berpicnic lah kami kat situ kan. ^^
Okee, ni gambar ibu ngn pakcik. Kali ni pakcik pergi sensorang dulu, In Sya Allah, next ibu ngan pakcik pergi sekali dengan dekman. Sebab kalau sekarang ibu pegi umrah dengan pakcik, kene tinggal pulak dekman kan. Lagi pulak budak tu nak UPSR tahun ni. So tak dapatla ibu nak join kali ni kan..

So kali ni pakcik pegi dengan geng3 suraunye dulu.. hikhik. Seterusnya korang review ajelah gambar kami sekeluarga kat airport ye.. ^^

Ni adik beradik kandung aku. Tapi sorang tade, deknem, die tak join sebab sekarang die tengah final exam
Dan yang ini pulak adik beradik tak sekandung.. hehehe tapi ni pun masih xcukup korum.. ^^
Time ni seramai 37 orang yang nak pegi umrah tu diberi taklimat sebelum nak bertolak
Selesai taklimat dan pembahagian pasport, semua diminta bersedia untuk turun ke tempat departure
Ni tempat last kami boleh hantar pakcik, lepas tu kami skodeng dari jauh aje.. huhuhu
lepas dari ni dah tak dapat nengok pakcik dah.
Semoga perjalanan pergi dan balik pakcik ke umrah selamat. Dan mendapat umrah yang mabrur. In Sya Allah
Memandangkan kami semua parking kete kat Sama-sama hotel, so kami berkumpul kat hotel tu dulu sebelum berpecah. ^^

Last sekali tepek gambar kami berdua

[Catatan : 14hb pakcik balik]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...