Tuesday, July 23, 2013

Perlawanan Bola Antara Chelsea Dan Harimau Malaya

4 tiket untuk menyaksikan perlawanan bola antara Chelsea FC dan Harimau Malaya ni adalah tajaan dari Suria FM. Btw thanks banyak-banyak Suria FM, first time ni menang tiket bola ^^
Setiap tiket yang dimenangi berharga RM108. Kami dapat seat di Zone Orange, antara tempat duduk yang depan jugak la. Memang puas hati dapat nengok walaupun malam tu nasib tak menyebelahi Team Malaysia kan. ^^

Seterusnya korang review ajelah gambar kami kat Stadium pada hari tu
okee ni muke nak bergambar sangat depan stadium selepas amek tiket dari kaunter Suria FM
kami amek tiket pukul 7malam camtu. Dan perlawanan bola start pukul945 malam. Pukul 630petang dah boleh masuk stadium dah. tapi kami tak masuk stadium dulu. Sebab nak tunggu berbuka dan solat maghrib dulu. kat dalam stadium tu memang boleh makan dan solat, tapi tahu-tahu ajelah, konpem ramai lah kan
haritu kami berbuka kat depan stadium aje. berbuka kat tempat letak kereta. Makan kfc dan makan nasi dengan ayam masak merah. Ayam masak merah tu bekalan dari Melaka.

Sebenarnye kami dari Melaka ahad tu terus ke Stadium Shah Alam ^^
Sebelum nak masuk stadium kene lalu laluan besi ni dulu. 
time kami masuk ni masih tak ramai lagi
ini pandangan padang bola dari tempat duduk kami
Sementara nak tunggu bola start, kite bergambau dulu ^^
amek gambar dari jarak jauh aje
time ni mata dah 0-3. huhuhu
okee ni dah nak balik dah. pape pun enjoy sangat ^^

[Catatan : Chelsea 4-1 Malaysia]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Sura Mohd said...

sronoknya tengok bola..dpt tiket free lagi..:)

Norliza Nordin said...

tulaa.. 1st time menang tiket bola. kalau nak beli memang takla.. mahal2 belaka ^^

Haryati Faizal said...

beshnye...selalu murah rezeki ye...

Norliza Nordin said...

alhamdulillah, kebanyakkannye menang tiket wayang aje ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...