Monday, October 06, 2014

Dua Tiket Untuk Menonton Filem Dollah Superstar

Okee 2 tiket untuk Filem Dollah Superstar dah dapat, tapi kami hanya boleh redeem mulai 10 Oktober .
Tiket ni aku dapat hasil menang dari contest yang dianjurkan oleh HIP TV, pestaim  join contest dan menang dari HIP TV :)
*********************************************************************************
Filem ni dah mula ditayangkan dipawagam  2 Oktober haritu, so kene tunggu seminggu tayangan baru boleh nengok, so bile dah nengok nanti aku update review filem ni ye. Insya Allah~

Genre Filem: Komedi
Pengarah: Kabir Bhatia
Pelakon: Awie, Sharnaaz Ahmad, Neelofa, Fizz Fairuz, Aziz M.Osman, Lan Pet Pet

So opkos icik abam dah tak sabar nak nengok Neelofa berlakon kan.. huhuhu


Salam Perkenalan,

4 comments:

- zuriey - said...

wah congrates.. ala ingat ada lebih baru nak kecek 1.. hehe

Norliza Nordin said...

hehehe.. alaa ade dua je laa plakkk.. kalau tak boleh gak bagi.. ;)

Rosmiza Ali said...

Wah! Bertuahnya! Tahniah Liza.. Nanti jgn lupa share review ye.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Norliza Nordin said...

ok.. Insya Allah.. tenkiuuu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...