Monday, December 15, 2014

Review Filem Manisya Cinta Di Cappadocia

 9 haribulan haritu bertempat di GSC Midvalley telah berlangsungnya malam pratonton untuk Filem Manisnya Cinta Di Cappadocia. Ingat malam tu Fazura ade datang tapi takde pulak. Sebab dari email yang dapat cakap ade pelakon tanah air. Ataupun mungkin ade misunderstood kat situ kot. Yelaa icik abam dah beriya-iya dah nak jumpa Fazura. Hihihihi
Kalau ikutkan kami dapat je invitation nak jumpa Fazura bersama Nutox sebelum pratonton filem ni bersama Media Hiburan ni, tapi memandangkan date tu same lak dengan date icik abam dinner so terlepaslaa nak dating dengan Fazura
 Tapi papepun terima kasih Media Hiburan untuk tiket wayang dan goodies ^^
 Lame dah tak pergi GSC Midvalley ni, nengok dah ade perubahan dah
 Memandangkan cerita ni dah seminggu berlalu, so korang layan jelaa gambar yang ade
 Ade tiket lebih so bolehlaa ajak BFF sekali, lagipun dah lame dah tak jumpe bff ni
 Sebelum cerita start haruslaa berselfie dulukan ^^

Filem komedi romantik ni memaparkan kisah percintaan di antara tiga insan iaitu Ifti Liyana, Fredo dan Nazmi. Hubungan Ifti dan Fredo bagai retak menanti belah, kedua duanya sudah tidak mempunyai perasaan sayang lagi dan akhirnya membuat keputusan membawa haluan masing masing. Nazmi muncul dalam hidup Ifti, dan lama kelamaan perasaan cinta mula berputik di antara mereka berdua

Filem arahan Bernard Chauly ni membariskan bintang bintang hebat seperti Fazura, Shaheizy Sam, Faizal Hussein, Lisa Surihani dan ramai lagi. Filem ni dah mula ditayangkan dipawagam bermula 11 Disember haritu. Dalam filem ni Fazura nampak cantik saje, tak kire tengah gosok gigi ke, tengah landing landing atas katil ke.. nampak natural beauty saje. Siyes terpukau dengan kecantikan Fazura ni. 

Rating : ★ ★  ★ 
Memandangkan cerita ni penuh dengan adegan romantik, kelakar dan sedih aku bagi 5 bintang untuk filem ni. Siyes tak rugi korang nengok filem ni ^^
Ni sebahagian goodies yang dibawak balik. T-shirt tu dapat sebab icik abam dapat jawab kuiz. Kuiz sebelum tayangan bermula ^^


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

wah byk goodies..tu la best ..sweet2..tp part sedih pn ada kn..nangis gk akak..hehe

Norliza Nordin said...

Kan.. sume best malam tu kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...