Friday, September 15, 2017

Tempat Shopping Baru - Genting Highlands Premium Outlets

Pertengahan bulan Jun 2017 aritu telah buka satu lagi Premium Outlets di Genting Higlands.


Sekaligus menjadikan Genting Highlands Premium Outlets sebagai Premium Outlet Centre kedua di Malaysia selepas Johor Premium Outlets. Dan juga ia menjadi Premium Outlet Centre atas bukit yang pertama di Asia Tenggara.


Masa pembukaannye tempoh hari, memang banyak sangat tawaran sale yang sangat murah. Dengan suasana sejuk kat atas bukit lagi menjadi jadilaa bershopping tu kann hahha


Mase sale dan mula mula buka sampai sekarang masih ramai yang datang berkunjung ke GPO, ade yang kemain shopping sakan kat atas tu, kite dapat bawak balik satu dua beg shopping pun dah gembira kemain hihihi


Ni pemandangan dari atas bangunan, punyelaa ramai orang time ni..


Memang letih jugaklaa kalau setiap outlet nk singgah kan, dah penat kite rehat, dah hilang penat kita sambung lagi cuci cuci mata..


So ni antara yang sempat kami sambar sebelum balik arituu.. Alhamdulillah memang berbaloi sangat beli time sale ni..


Benda bukan keperluan pun dah terbeli ni gara gara napsuuuu hahaha :p


Salam Perkenalan,

6 comments:

Radhia Razali said...

wuuuu..bestnya shopping di GPO

Eyqa Hasnan said...

Bestnyaaaa pergi Genting Outlet

Emarieys said...

wah, sakan juga shopping kat sana... tak pernah sampai lagi.

Adam said...

Kita tak sangkakan. Tempat jauh dari living area ada shopping complex yg besar. Perancangan mereka menjadi.

Hasliynda Umairah said...

dah lama tak pergi

noorhaidaz eyda said...

bestnye.. teringin nk pergi jugak.. tp bile pikir naik cable car tu mcm ngeri pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...