Tuesday, January 09, 2018

Lunch Treat at Ciao Ristorante, Jalan Tun Razak

Cerita tengah hari tadi, dari hujung tahun lepas plan nak makan makan, tapi baru harini terlaksana.


Maklumlaa kalau buat hujung tahun aritu ramai sangat yang bercuti panjang, so ni antara team yang dapat join hari ni. Sekali celebrate birthday untuk January's babies.


Ni antara appetizer pilihan kami, Beef Carpaccio, Rocket Salad with Parmesan Cheese


Dan yang ini sedap bagi selera makyong, Chicken Salad, Sundried Tomatoes, Capers and Orange


Pasta Spaghetti Pesto Basil


Pizza Capricciosa


Dan ini dish terakhir iaitu dessert, Tiramisu.. Sedappp!


Last sekali pekena sikit Black Coffee, cukup sekadar merasa, selebihnya bagi kat orang sebelah perabihhh hihihi


Sebelum nak balik sempat lagi berselfie tu.. hihihi


Nidia menu yang disediakan untuk lunch. Sekepala dalam RM62++.  Kalau bukan sebab orang belanja memang tak sampai makan sini ni..

Rating : ★ ★  ☆ ☆
Secara keseluruhannya kite bagi 3 bintang untuk makanan kat sini


Salam Perkenalan,

4 comments:

Zaleha Pengedar Vivix Shaklee said...

Wah.. Nampak mcm sedap sangat2. Untungla ada yg belanja.. :D

qaseh dalia said...

Sedapnyaaa ..

dorsett pink said...

wow! nampak macam best je makan kat sini. nak masuk dalam wish list la. nanti nak pergi jugaklah sini. thanks for sharing

galaksi viral said...

Salam perkenalan kak. GV follow blog akak ya. Wah, sedapnya makanan kat atas. Harga mahal juga ya. Huhu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...