Tuesday, June 13, 2017

Apom Telur Tradisional Legend Penang

Adoii!! dah petang petang gini perut dah mula keronconggg. Maklumlaa pagi tadi tak sempat nak sahur.. huhu so dari kite melayan perut yang lapar ni, meh kite story pasal Apom Telur ni..


Ade yang pernah rase Apom Telur Legend kat Penang ni?


Siyes cakaplaa ye, kalau korang pegi Penang tu, kalau nak jalan jalan cari makan kat sane, ni salah satu tempat yang wajib korang pegi dah try.


Kami pun dapat jumpa tempat ni guna foursquare.. memulaa nengok gambar je dah rase terujaa, dengar pulak cheese makin terujaaa hahhaha


Sekarangkan kalau pape sikit mesti nak letak cheese, tu yang bile dengar cheese je rase cam yummy sangatttt.. tapi siyeslaa eh, ni kalau tak letak cheese ke, bubuhh butter je pun dah sedap dahhh


Tambah pulak dengan susu, perghhh sedap sangatt tuu.. makan sorang sorang, tak mau kongsi ye memang kenyang dan puas hati sangattt hihii


Okee sambil taip tu sambil telan air liur hahaha


Mane yang masih tak tahu lagii pasal Apom Telur ni, meh nengok video ni.. 


Kedai tak bukak lagi kami dah sampai, pastu terus menderu orang datanggg.. Siap ade yang call je bila nak order..


Memandangkan dah ramai, so kami tapau dok makan dalam kereta je..


Siyes sedap gile apom telur ni..



Salam Perkenalan,

11 comments:

Miera Hassan said...

macam mana la akak leh jumpa tmpt makan best kat sana.. huhu..sy duduk 6 thn pn tak tau

Lisa Nurulain said...

apom dan apam sama tak ? hehehe .. kena try nti kalau pergi penang. terasa nak makan pula

dorsett pink said...

Seingat saya apom tu memang sedap giler tapi dah lama tak makan... Lepas baca entry ni, rasa macam nak terus gi beli jee... Meleleh air liur tengok ni

lokman amirul said...

mcm menarik je tempat nie

Eyqa Hasnan said...

Baca waktu macam nie ya ampun memang perut berbunyi. Sedapnyaaaaa!

Norliza Nordin said...

@Miera Hassan hihi ni namenye pantang jalan konpem mencari je

Norliza Nordin said...

@Lisa Nurulain alamak.. hampir same kot.. hihihi apom ni lebih telur ngan butter ni..

Norliza Nordin said...

@dorsett pink sedap sangatttt

Norliza Nordin said...

@lokman amirul menarik sebab nengokla cara die bakar tu.. tradisional sangattt

Norliza Nordin said...

@Eyqa Hasnan hohoho ampunnn hihihi

Radhia Razali said...

kecur air liur weiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...