Monday, November 05, 2012

Khas Untuk Pembaca Blog ~ SiNaR CinTaKu~

Ohh rase cam dah lame je tak update blog ni.  Rindu pulak nak meng'update'.  Sebenarnye banyak je cerita yang nak di story, tapi beberapa hari ni mood nak update blog tak ade, sibuk dengan kerje dan sibuk pikir pasal nak cari rumah.. wowowwooohhh..


Kalau korang tertanye-tanye milik siapakah jari jemari ni.. meh aku tolong jawab.
Jawapannye.... Icik abam laaaa.. :p



Hari ni mood nak tunjuk icik abam main piano.miahahaha



kalau nak tahu icik abam ni pandai ke idak men piano, jom layan video kat bawah ni...


video

Sorryla ye kalau ade dengar bunyi yang sumbang, icik abam tengah try & error tu, icik abam ngah cube-cube not yang sesuai untuk mainkan lagu Gerimis Mengundang ni! ^^

[Catatan : Minat main piano]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...