Monday, November 12, 2012

Servis Dugong | Toyota

Kali ni kami servis si dugong untuk major servis punye. So kalau name pun dah major, konpem-kompem kopak kocek! huhuhuhu

Kami servis si dugong ni 25 haribulan aritu, dah lame dah, tapi baru hari ni di update.. hahahampehhh

Disebabkan cerita ni dah lame, so aku update secara ringkas je lah ye. Total untuk major servis ni hampir ke RM700.

Tukar minyak hitam, minyak gear, tukar gasket, servis aircond, tukar bulb lampu kecik dsbnyee. kalau nak disenaraikan kan mahu berjela lak entri ni kang. huhuhu
 Entah ape yang icik abam menungkan tu... lalalalalala~

 Sebelum dapat jumpe si dugong, kenalah bayar dulu kan.. 

Semua duit untuk bayar servis si dugong ni keluar dari dompet icik abam. ^^

Dalam dompet icik abam tu ade duit aku gak tau.. bahahahahahha
*duit laki kan duit bini gak.. :p


so ape lagi start your engineeee



So jom go home! ekekeke

Thanks Toyota. Siap cuci kan kereta walaupun ade daki-daki yang tak leh nak hilang... huhuhu
 Ni antara koleksi resit servis yang aku simpan.. ^^


[Catatan : KM70,000.]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ni?

4 comments:

wantie said...

haish... kalau time service keta memang mcm ni le. tapi kalau tak service memang risau nak jenjalan mana pun.

come & join
http://lovingwantie.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

Norliza Nordin said...

tulaaa... ni dah servis boleh jalan-jalan dengan tenang.. :)

DAIRI FARISHA said...

mahal jugak ye servis ni..huhu..mmg wjib tmenung

Norliza Nordin said...

@DAIRI FARISHA bahahah.. betul ckp akk tu.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...