Friday, August 18, 2017

Ayam Sedap & Halal Di KyoChon 1991 | MyTown Cheras

Ni kire kali kedua merasa makan ayam yang sedap ni.. sebelum ni merasa sikit je, ade officemate dok tapau ayam ni kat opis, then dapatlaa merasa sorang sikit. tak makan kat restoren dia pun.. ni baru makan kat restoren. Tu pun sebab ade orang nak belanja.. hihihi


Kat sini memang makan ayam saje, tapi adelaa nasi ngan salad yang boleh diorder sekali. Ayam korea ni ade macam macam jenis rasa.. kalau kite, suka yang spicy!.. nyum nyummmm :p


Ni antara menu yang adaa.. set combo pun ade..


Nak lebih details pasal menu meh klik DISINI


Salad dulu sampai, so tak sempat nak tunjuk gambar atas plate dah licinn hahha maklumlaa time lunch kann.. memang lapar laa kan.. jadilaa dapat tunjuk pinggan licin pun dah puas hati dah hihihi owhh ye, tapi nak cakaplaa salad die sedappp hihihi


Dan ni perisa soy garlic.. pun sedap jugakk


tapiii, kite lagi suka yang ini.. red paper series.. sedap dan spicy.. tapi mane yang tak tahan pedas tu better tak yah makan banyak.. sebab macam ladyboss kite makan tu, seharian die sakit tekak dan rase panasss je.. maybe sebab dia tak makan pedas sangat rasenye.. hihihi


Dan akhir sekali haruslaa bergambar bersamaa.. Gambar ramai ramai lupa nak minta kat member sebelah.. so kite tepek gambar mane yang ade jelaa ye.. Okee mane yang nak pergi makan kat sini, restoren ni terletak sebelah je ngan Molten Chocolate Cafe MyTown, shopping mall sebelah Ikea Cheras tu..


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

Xpernh try.. Menarik nmpknye tp yg pedas akak xbole sgt mkn

Norliza Nordin said...

@mama tisya kalau tak tahan pedas better takyah amek yg spicy hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...