Thursday, August 03, 2017

Berbuka Puasa Di Laman Cinta Nirwana

Kite sambung lagi cerita di bulan puasa yang masih tertunggak.. Okee, kalau cerita baru dua tiga bulan yang lepas, kalau tak update lagi masih boleh diterima kan, so kite update lagi dan lagi ehh, hihihi yelaa actually semua cerita cerita ni untuk kenangan diri sendiri je, so kalau tak update rase sayang le pulakkk.. hihihi


ni time kami berbuka puasa bersama kawan kawan icik abam di Laman Cinta Nirwana. Harga sekepala untuk buffet ramadan, kalau tak silap kami dapat dalam RM30.00 seorang, so rate ni agak murah kalau dalam KL.. ditambah pulak dengan tempat yang selesa dan makanan kampung yang sedap.. walaupun tak bape banyak pilihan macam kat hotel, yang meriah dengan dessert dessert tapi tempat ni tak kurang hebatnye..


Ade gak macam macam dessert, sushi dan banyak lagi, kalau korang rajin, korang gi telek gambar gambar makanan atas meja ni ye.. tu antara menu yang ada kat situuu.. yang penting udang die segar segar ye..


time ni ramai yang join berbuka puasa, hampir keseluruhan yang datang kat sini adalah geng geng icik abam, dorang ade majlis berbuka puasa beramai ramai sambil celebrate besday..


Besday boy siap bukak hadiah kat situ gak, ramai yang pakse bukak, masing masing sibuk nak tahu dapat hadiah ape.. hihihi


Last sekali opkos gambar beramai ramai.. nasib muat semua.. hihihi


Salam Perkenalan,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...