Thursday, January 03, 2013

Pratonton Filem Minyak Dagu

Ini kisah malam tadi kat MBO Subang Parade sempena Malam Pratonton Filem Minyak Dagu
 
Sebenarnya, malam tadi aku dapat gak 2 tiket untuk nengok Special screening Filem Parental Guidance. Tempat yang same tapi hall yang lain dengan Filem Minyak Dagu.
Hati berbelah bagi nak nengok cerita yang mana satu. Icik abam konpemlah nak nengok cerita omputih die tu, yang aku pulak memang nak nengok cerita melayu.. huhuhu

Disebabkan tade keputusan nak nengok yang mane satu so... 
Aku register je kat cinema online dulu untuk dapatkan 2 tiket tu
Pastu aku register pulak kat MIG online untuk dapatkan 2 tiket untuk Filem Minyak Dagu. so 2,2 cerita nak nengok pun boleh lah kan pastu. sebab 2,2 tiket dah dapat. ekekeke

Boleh je nak nengok 2,2 sekali. Tapi kenalah belah badan jadi 2 kan, so dah jadi dua tu nanti, sebelah leh nengok cerita Minyak Dagu, sebelah badan lagi leh nengok cerita Parental Guidance lak. 

hahaha. Pandai lah!!! dah belah dua kompen kojol, cmne lak kan nak nengok cerita 2,2 tu sekali.. apedaaa..:p

Aduyaiii dah start melalut ni. ok lah, jom cekidaut gambar sekitar majlis pratonton malam tadi.
Ape-ape pun mestilah makan dulu kan.. hihihi
 Mejar (K) David Teo
 Afiera Riana
 Bersama Adey Syafrien
Fadzil Zahari
  Antara barisan artis yang hadir. Nak nengok lagi gambar artis yang hadir boleh klik Disini

Pelakon-pelakon utama (Yana Samsudin, Fizo Omar dan Fezrul Khan) dalam filem ni tak dapat hadir sebab dorang tengah bussy dengan shooting kat Langkawi
Pelakon utama tak dapat tapi hero lame  datang iaitu Rosyam Nor! Kire takde lah frust sangat tak dapat jumpe pelakon-pelakon utama untuk filem ni kan ^^ 
Serupe tapi tak same ye.. :)
Ni gambar aku ngan Rosyam Nor lak.

Rating : ★ 
Untuk filem ni aku bagi 4 bintang. Sinopsis boleh baca Disini

*Kesimpulannye, kami nengok Filem Minyak dagu, tapi sebelum cerita start, icik abam sempat gak jenguk kat hall cerita lagi satu tu, die cakap nampak cerita tu cam kelakar je, tapi tak tahu lah jalan cerita sepenuhnye, sebab icik abam nengok cerita tu awal-awal je. huhuhu

[Catatan : Jom tengok ramai2]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Suka bace ini?

2 comments:

Mrs Velentine said...

wah sempat tgk dua wayang..

Norliza Nordin said...

@Mrs Velentine hehehe tak sempat mne pun, nengok kejap sbb cerita lgi satu tak start lagi.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...