Monday, April 29, 2013

5 Hari Perut Meragam

Selamat pagi semua. Selamat hari isnin. kuang3
Pagi-pagi ni nak update pasal perut. Masuk hari ni dah 5 hari perut aku ni meragam. Satu keje pun tak dapat nak buat kecuali duduk baring, baring duduk. Hukhuk

Last2 dah tak tahan sangat melayan perut ni.. terpakse gak la mc rni. Niat ati mmg nak pegi keje. Duduk rumah ni aku rase lagi  menambah saket aje. Lagi-lagi pulak hujung minggu lepas memang tak dapat nk ke mane-mane. Bertape kat uma je. Ohhhweee memang minggu yg membusankan.huhuhu
Setelah check dan scan perut bagai. Doktor bagi surat ni untuk aku fix apoimen dengan pihak hospital pulak. Hohoho.. seram betul dengar perkataan "hospital" ni. Hukhuk
Doktor cakap perut aku macam ok je. Scan pun doktor cakap tak nampak ape-ape masalah pun. Tapi disebabkan perut ni masih saket doktor suggest refer hospital terus. Kat hospital dorg boleh check lebih details katenye. Huhuhu

Okee, sementare nk tunggu apoimen dengan pihak hospital, doktor bekalkan 2 jenis ubat ni untuk ditelan sehari sekali.. huhuhu

Sekian berita pagi ^^
[Catatan : MC arini]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

6 comments:

Mariyam Nabella Ishak said...

g je..at least kita tau lebih lanjut..scan dari atas kdg2 xnampak ap2..biar sakit skit..jgn sakit berpanjangan...

Mariyam Nabella Ishak said...

prevention is better than cure..

Iehah Farihah said...

take care dear..biar sakit dulu sekejap..sabor je..jumpe pakar lagi elok dapt tahu penyakit sebenarnya n mudah untuk rawatan selanjutnya..jangan dah sampai tahap kritikal baru nak menyesal..huk3..

Haryati Faizal said...

semoga cepat sembuh ye....

Norliza Nordin said...

Tula kan..kene pegi gakla..takut lg melarat ye x..hihihi

Norliza Nordin said...

Thanks..harap2 xde pape la kan..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...