Thursday, April 25, 2013

Dinner Bersama Kumpulan Shiro

Ade yang tak kenal Kumpulan Shiro??? Dorang berdua ni lah kumpulan Shiro. Dorang adalah bekas peserta Raja Lawak Musim Ke-6.


Biodata Shahrol Raja Lawak 6
Nama Samaran :Shahrol
Nama Sebenar : Shahrol Azizie Bin Azmi
Asal :Johor
Bakat selain melawak : Berlakon, menyanyi, bermain alat muzik
Kerjaya sebelum jadi artis :Bekerja sendiri

 
Biodata Ajak Raja Lawak 6
Nama Samaran :Ajak
Nama Sebenar : Mohd Hanaffi Bin Razak
Asal :Johor
Bakat selain melawak : Berlakon, menyanyi, bermain alat muzik
Kerjaya sebelum jadi artis:Emcee

Sebelum nak cerita penuh pasal dinner bersama mereka ni, aku selit kan dulu gambar icik abam bersama mereka. ^^

Okee, entri ni adalah sambungan dari entri sebelum ni. So selesai je Treasure Hunt siang tu, malam tu ade dinner pulak
Tema malam tu adalah Rock!!! Yeahhh Yeahhhhhh~ (Sebut dengan nada rockkkk) ekekeke
 Nampak kecik pulak icik abam. Padahal die tu dah makin gemok. Nengok gambar ni baru pasan yang icik abam masih kecik. hahahha
Kemaen masing-masing spray rambutkan. Seb bek aku takde malam tu. Kalau tak, memang tak berkenan aku nengoknye. hahahah

Sekian
[Catatan : JB]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Mrs Velentine said...

wah mmg rock ooo...yup u hubby dah berisi sikit

Norliza Nordin said...

kann.. berisi dah.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...