Friday, February 14, 2014

Bila Di Bawak Masuk Site

Semalam icik abam pergi site visit kat PD. So bile dah kene pegi site visit tu nak tak nak icik abam memang kene bawak si dugong ni la kan
Dah kate kene masuk site, abeslah kotor dengan tanah merah bagai melekat kat kete tu.. hukhuk
 Haa nampak.. dah macam ape dah aku nengok kete ni. Mase icik abam whatsapp "wajah" dugong ni semalam, aku dah geleng kepala dah.. die bagi sekeping gambar aje mase tu semata-mata nak tunjuk kat aku "kecantikan" kete ni, tapi bila aku dah nengok, aku suruh die amek gambar lagi dan lagi.. hahahahha
 Dalam mase yang same aku pesan kat icik abam, amekla gambar pemandangan yang cantik.. Maksud aku, bila nak amek gambar kerete tu amekla gambar kereta dengan pemandangan yang cantik. Tapi takde lah sampai suruh pegi kawasan cantik semata-mata nak amek gambar "pemandangan cantik" camni kan.. huhuhuhu

 Sekali gambar pemandangan ni pulak die whatsapp kat aku. Sabar ajelaaa.. bila die dah bagi gambar camni.. ape lagi.. bertubi-tubi lah soalan aku kuar kat icik abam. seperti.. kat mane ni? dating ngan sape? buat ape pegi laut? dan bla bla blaaa.. Ambek! hahhaha

Okee kite tamatkan saje cerita kesalahfahaman tu kat sini. Kite fokus pada cerita si dugong ni ^^
 So bila dah sampai KL opkoslah icik abam nak basuh dugong ni. Die mane bole nengok kerete yang dibawak tu comot ke berkarah dengan tanah bagai tu.. Itu pun konpem die dah menahan "malu" bawak kete tu dari PD sampai KL ^^
Akhirnyeee.. "putih" kembali si dugong ni.. Haa, camni barula puas hati icik abam. Aku pun tak sakit mate nak memandang ^^

[Catatan : Car Spa RM30]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Dkna Abza said...

wah.. car spa RM 30.. dkna car wash rm8 jer hehehheee

Norliza Nordin said...

kalau car wash aje mmg rm8.. tapi die ni die spa.. kire kalu kete putih die polish.. wax bagai.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...