Tuesday, May 06, 2014

Bowling (MBSB Sports Festival 2014)

Sambung lagi cerita MBSB Sports Festival 2014. Bulan ni memang icik abam bizi dengan sukan
 
Icik abam rumah kuning, so sepanjang sukan ni kami hanya sokong DELTA sahaja ^^
 Ahad aritu bertempat di U-Bowl One Utama berlangsung lagi MBSB Sports Festival iaitu Bowling. Haritu aku jadi penonton dan penyokong setia icik abam ajeee ^^ 
 Papepun sebelum start game bergambar dulu dengan ahli kumpulan Delta
 Korang cekidaut jelaa gambar dorang ye

Ni pulak team lelaki untuk Rumah Kuning yang masuk bowling
Berikut adalah markah untuk ketiga-tiga games 
 Pusingan pertama
 Pusingan Kedua
Pusingan Ketiga, gambar ni terhalang dengan bendera rumah kuning dek kerana icik abam yang buat. Orang sibuk nak amek gambar same sibuk die menghalang. Sabar jelaaa.. hihihi
Nengok tu, dipusing-pusingnye bendera tu. ekekeke
 Dah tamat permainan masa untuk mendengar keputusan ^^
Keputusan untuk individual dan keseluruhan korang boleh dengar kat video ni ^^
Ni voucher yang kami dapat. So tak tahu bile laa nak redeemnye
Setakat semalam Delta masih leading dari yang lain. Go Delta Go! ^^

[Catatan : Games kedua icik abam]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

CikLily Putih said...

lama x pi min bowling la..

Norliza Nordin said...

so pasni bole pegi same2.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...