Wednesday, October 17, 2018

Alhamdulillah Rezeki Anak

Dalam sibuk dan stress kat opis ni, tetibe dapat parcel memang menggembirakan hati mummy. Lagi pulak dapat pemberian dari orang untuk anak. Ya Allah murah rezeki Audya, moga murah rezeki jugak buat uncle ngan aunty semua yang baik hati bagi Audya macam macam..


Mummy betul betul tak sempat nak update segala hadiah yang Audya dapat sejak lahir sampai sekarang. Tapi disebabkan ni hadiah paling latest yang Audya dapat so mummy updatelaa kat sini ye. 


Ni merupakan hadiah ketiga, dari pengirim yang sama. Alhamdulillah, Audya dikelilingi dengan Aunty Uncle yang baik hati dan menyayangi Audya. Terima kasih semuaa.. Hanya Allah je yang mampu balas..

Salam Perkenalan,

1 comment:

William Blitz said...

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to seek out any person with some original ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this website is something that is wanted on the net, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet! online casino games

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...