Monday, April 15, 2013

Icik Abam Merasmikan AGM

Ini kisah semalam. Icik abam dikehendaki memberi ucapan sekaligus merasmikan AGM untuk kediaman di Desa Bukit Cahaya

Sebelum nak tunjuk gambar sepanjang AGM tu korang nengok dulu video di bawah
Orang hari minggu duduk rumah, tapi die ade meeting le pulak. So redha jelaaa kn. huhuhu.

Video ni membuktikan yang icik abam betul-betul ade meeting, bukan DATING! kuang kuang. Kalau cakap pegi meeting tapi pegi dating memang kene kecepuk ngan aku lah jawabnye kan.. hihihi

Seterusnya korang review jelah gambar kat bawah ni ye..
 Klik Disini ----> Icik abam pegang mic lagi
Untuk majlis ni aku tak pergi. Mula-mula memang icik abam dah pakse aku bangun awal untuk ikut die pegi majlis ni. Tapi tetibe lak member icik abam dapat teman kan die. So selamatlah aku kan.. ^^

*Yeah dapat ole-ole ^^
[Catatan : wakil]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Dkna Abza said...

loorrrr...ingat p jugak..rupanya terselamat tak p eh :)

Haryati Faizal said...

aktif jugak ye hubby liza

Norliza Nordin said...

Da nak siap tp icik abam xyh je.. so selamattt..hihi..kalu xde org teman terpakse gak g sebab nk tlg amek gmbr n record bagai..hihi

Norliza Nordin said...

Aah..sebab bosnye selalu suruh die..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...