Monday, April 15, 2013

Cerita Pasal Makan Eskrem

Disebabkan cuaca yang sangat terik time lunch tadi telah mengundang aku untuk membeli sebatang eskrem kat 7e tadi. Aku beli eskrem Nestle Tropicana. Perisa Lime&Vanilla.. 

Okee.. makan eskrem ni tetibe lak teringin nak update story pasal makan eskrem kat Haagen Dazs minggu lepas.. ^^
Kiteorang makan kat Mid Valley. Lepas keje singgah jap. ^^
Ni yang aku order. Flower Blossom. Nyum3

Ade crunchy waffle bersama 6 flavors Haagen-Dazs iaitu Vanilla & Cream, Strawberry, Coffee, Chocolate ice cream, Raspberry Sorbet dan Mango Sorbet. Patu dihidang kan juga dengan Whipped cream dan strawberry slices.
Okee, siyes tersangat lah sedappppp.. ^^
Sekian.. tu je nak cerita. So sesape yang ade tonsil macam aku cepat pegi makan eskrem. Cuaca kan panas tadi.. huhuhu
[Catatan : Voucher RM25]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Haryati Faizal said...

dap dapnye...

Norliza Nordin said...

Aah sedappp..nk jemput makan da abes le pulak kn..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...