Tuesday, April 09, 2013

Tangga piano

Sejak kawen rasenye dah lame dah tak jejak kan kaki kat Times Square. Kalau tak dulu, BTS ni lah tempat dating kteorang.. hahahha

Eh eh, ape kaitan nye tajuk dengan cerita sebelum kawen lah, tempat dating lah kan??? hahahha !@#$%^&*
Entri ni nak cerita pasal tuan tanah jakon jumpe tangga piano kat BTS. Rasenye dah lame dah kewujudan tangga piano nii. Tapi baru sabtu lepas berjaya menjejakkan kan kaki. Tu pun bukan sebab datang BTS tu semata-mata nak pergi lawat periksa tangga piano ni. Ni semua kebetulan aje..^^
Inilah tangga piano yang aku cakapkan tadi.
Korang jangan konpius ye.. Bunyi piano tu bukannye datang sebab korang hentak-hentak kaki kat atas tangga tu ke ape. Bunyi piano tu akan keluar sebab korang naik atau turun tangga tu. Sebab kat tepi tangga tu ade sensor pengesan
Tu yang bulat-bulat kat tepi tangga tu la sensornye. 

*korang ade tak bace entri sebelum-sebelum ni kan... korang nengok kat older post okee..:p

[Catatan : macam2]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

8 comments:

combi said...

menarik! :D

Dkna Abza said...

macam best jer.. boleh jejak kaki kat sana.. kuat tak bunyinya?

Norliza Nordin said...

aah.. cam teruja gak la kalu 1st time jumpe..

Norliza Nordin said...

nak kate kuat tak kuat sangat.. nak kate slow tak slow sgt..leh ngk kt video atas tu

Haryati Faizal said...

besh jugak, lama sgt tak pi jln2 situ...

AyueJean AJ said...

AJ banyak kali pegi tak jumpa pun tangga ni..
Pelik disitu...
Hehheheheh....

Norliza Nordin said...

best kalau nk beli kasut ke ape..sb banyak benau pilihan.. hehehe

Norliza Nordin said...

owh yeke.. alaa.. nk bg direction pun cam lupe. sebab rtu pun kebetulan park kete pastu nek escalator then terus smpai kt tangga ni. rasenye die ni kat area tepi2 sket..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...