Friday, August 23, 2013

Hello Kitty Charms Collection

Memandangkan opis aku ni bawah 7E so konpem-konpem lah berkali-kali aku masuk dan membeli kat situ kan. Nak kate aku ni penggemar Hello Kitty takde lah jugak, tapi bile nengok charms collection Hello Kitty yang dorang tayangkan kat kaunter bayar dalam tu terbekenan le pulak. Nampak kiut aje
Bile dah terbekenan, so aku pun pulunlah kumpul sticker untuk dapatkan Free Charms Hello Kitty tu
Yang dah full tu aku dah redeem dah, yang ni tak full lagi. Tengah berusaha memenuhkan sticker. Harap-harap sempatlah nak dapat free lagi ^^
Ni die sticker yang kene collect dan tampal pada book sticker yang diberi
1st redeem. Comel tak?? hehehe
Ni pulak gambar belakang
[Catatan : sampai bulan 9 je]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

Sally Samsaiman said...

sally nk kumpul..tp dh berabad tak g 7-11...so, how? HAHAHA

Norliza Nordin said...

skng berjaye kumpul 2 ketul aje.. :)

Hunny Kitty said...

hehehhehe....kumpul jugak ek...ai pun kumpul cuma tinggal satu lagi charms to complete all 20 different charms

Norliza Nordin said...

aah kumpul jugak.. minggu ni laa last nk kumpul pn kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...