Tuesday, April 09, 2013

New Opening Seven Eleven

Okee.. blog diupdate lagi.. Kalau tadi cerita cam da basi sket. Ni cerita xberape nk basi..kire cerita fresh..ceh ceh..fresh la sangat kan.. ^^
Kalau korang nak tahu.. aku memang sangat teruja bile ade 7-11 nak bukak kat bawah opis aku ni.. Mane xnye senang nk beli breakfast.. nak beli gule2 aku..nk beli topup dan macam-macam lagi laa..

Tempat aku keje ni bangunan baru. So ape pun xde lagi.. Food court jauh sekali. Kalau nak makan tu kenela menapak kat atas bukit. Sebab situ je yang palem dekat kalaau nak makan. That y bile ari jumaat je kami membilang tempat makan. Kejap ke OU la kejap ke Tropiccana la.. dan bla bla bla.. ^^

Nak tahu tempat keje aku katne???? Okee sesape yg dok kawasan TTDI mungkin boleh tahu kat mane bangunan Menara Glomac yg baru.. dekat dengan kpj.. haa kat bangunan tula opis aku..hehehhe..

 Eh panjang sangat celoteh ni. Upload satu je gambar tapi celetoh dah panjang gini.. Seterusnye korang review jela gambar yang ade.. xbanyak amek gambar pun. dua tiga keping nak tepek kat blog jadi la kan..hehehe
Yang ni pulak gift aku dapat time beli jajan tadi..
Semua barang-barang sangat tersusun dan kemas gile. 1st opening katekan. 7-11 ni dua tingkat. Tingkat atas tempat lepak2.. kalau korang nak makan megi ke ape.. Memang best o0o0o ade 7-11 camni.. hehehe. So pasni tadela terkejar-kejar nak cari breakfast sebelum masuk opis.. huhuhu

[Catatan : break]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

5 comments:

AyueJean AJ said...

Patut teruja....
Hehhehehehe....

Norliza Nordin said...

tulaa.. hehhe.. seb bek ade sokongan.. hehe

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Haryati Faizal said...

oh...syoknya...2 tingkat pulak tu...

Norliza Nordin said...

Ats tmpt mkn ngn opis dorg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...