Tuesday, December 31, 2013

Jenjalan Hard Rock Cafe Melaka

Minggu lepas kami balik kampung Melaka pulak, lepas balik kampung belah icik abam ^^
Dah sampai Melaka keesokkan harinye kami pegi jenjalan pantai klebang. Konon-konon nak nengok matahari terbenam. Tapi hujan pulak time tu. So dah tak tahu mane nak pegi, kami lari ke Mahkota Parade aje. Cuci-cuci mata sambil cari hadiah untuk dekman dapat 5A dalam UPSR aritu
Dah malam kami jenjalan banda hilir pulak. Nengok lampu ^^
Pastu icik abam ajak pegi Hard Rock Cafe kejap. Malam tu kami banyak abeskan mase kat situ ^^
Seterusnya korang cekidaut ajelah gambar kami kat sane ^^
 


Lepas dari ni kami naik beca pulak. Pestaim okee naik beca. hihihi.

Eh chop, lupe nak bagi tahu, kalau korang nak parking kat Hard Rock Cafe ni parking sejam time kami pergi aritu RM5 okee. Mahal bagi aku. So kalau  korang rase mahal jugak, korang boleh parking kat tempat lain yang lebih murah hahahaha
[Catatan : bersambung]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

4 comments:

my name is lily said...

apedaaa orang melaka pestime naik beca....

macam menarik je memalam kat melaka skang, baru tau ada hard rock kat sana... ni yg nak gi esok nih... :)

Norliza Nordin said...

Hahaha, banyak lagi tempat kt melaka aku ni tak pegi.. sedey kan.. hahahha

haa memang kene pegi kalau nak tambah koleksi.. :p

Haryati Faizal said...

mang suke kaler merah ye...

Norliza Nordin said...

Aah..abes icik abam pun penuh merah..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...