Friday, December 06, 2013

Dinner Makanan Arab Di Restoren Half Moon

 Ni pestaim kami makan nasi arab kat Restoren Half Moon yang terletak di Serdang. Mula-mula kami plan nak dinner buffet aje, tapi memandangkan buffet untuk dinner ni terhad dan tak banyak tempat yang sediakan buffet buat masa sekarang so last choice kami dinner dengan makanan arab aje ^^

 Macam-macam makanan arab korang boleh pilih. Kat bawah ni antara menu yang kami pilih ^^
 Chicken Royal - RM13
 Chicken Mandy - RM12
 Chicken Kabab - RM15
 Kebab Chicken - RM12
Shish Tawook -RM12
Sandwich Chicken Kabab - RM6

Untuk kami berdua icik abam pilih 3 menu. Lebih sikit dari yang lain yang masing-masing sorang satu menu aje. Nengok betape kuat makannye icik abam kan. hihihi
 Makanan dah sampai, ape lagi.. masing-masing mengadap makanan masing-masinglah kan. Makan untuk deknem dengan dekman time ni tak sampai lagi. Ciann hihihi
 Total harga untuk sepuluh orang makan termasuk minuman
Alhamdulillah masing-masing dah kekenyangan hikhik
Rating : ★ ★  ★ ☆
Aku bagi 4 bintang untuk restoren ni. Murah dan sedap. Memang berbaloi gaklaa makan kat sini. Patutlaa ramai yang cadangkan pegi makan kat sini ^^
[Catatan : Sponsored]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

2 comments:

Liza Yati said...

Tak pernah tru lg kt sini. Baru je td mkn di Saba setiawangsa. Not bad kat sana
. Tgk harga kat sini ok jugak yer..

Norliza Nordin said...

saba ok.. cuma maybe mahal sikitlaa hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...