Wednesday, June 04, 2014

Lari 4x100m dan Marching DELTA

Entri ni merupakan entri last pasal sukan icik abam. Aku update mane yang icik abam masuk aje. Kalau ikutkan banyak games yang ada mase penutup sukan ni
Lari 4x100m ni sebenarnye awal dari games Shooting dan Cheerleadings. Tapi aku dah terupdate dulu pula story pasal games-games tu. Takpelaa kan bukan apepun. Ni laa gayenye kalau tak update on time kan. Nak cerita pun dah terlupe, abes tunggang langgang citer yang ade. hihihihi
Okeelaaa berbalik pada tajuk, aku story pasal game larian 4x100m. Icik abam masuk untuk games ni, tapi tak menang pun. Dapat No.4 ke No.5 tak sure, yang penting tak menang.. hihihi
Korang layan jelaa video icik abam berlari ni ye. Bersungguh-sungguh icik abam lari tau ^^
Selesai semua games mase untuk marching pulak. Marching ni merupakan aktiviti terakhir pada hari tu
Semua pasukan perlu menghantar kumpulan marching termasuklaa urus setia iaitu pasukan sport club. Pasukan sport club yang pakai baju warna biru tu. Sebahagian aje yang masuk marching ^^
Belakang barisan sport club barisan dari pasukan Alfa dan Beta
Seterusnya baru pasukan Delta dan Gamma. Marching dari pasukan Delta ni di'conduct' oleh icik abam
video
Tengah-tengah record bateri kamera habis pulak, tu yang jadi berpecah video yang ade ni
Lepas dari perbarisan masa untuk penyampaian hadiah
Sambil beratur sambil dengar keputusan. Sekejap aje dorang duduk dalam barisan, pastu masing-masing dah terduduk atas padang sambil dengar keputusan-keputusan setiap games
Keputusan keseluruhan tidak berpihak pada Kumpulan Delta. 
1st - Kumpulan BETA - RM5,000
2nd - Kumpulan GAMMA - RM2,500
3rd - Kumpulan DELTA - RM1,500
4th - Kumpulan ALFA - RM1,000
Ni antara Piala dan Medal yang icik abam amek. Yang selebihnya ada pada ahli group yang lain. So ini aje yang sempat aku snap ^^
Last sekali harusla tepek gambar tuan tanah dengan piala dan medal yang ada kan :))

*** Yeahhh sukan dah abes, tapi pasni icik abam bz dengan benda lain pulak. Tunggu jelaa kalau aku rajin update ye :(
[Catatan : Selesai sudah sukan]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...