Monday, October 20, 2014

Menang Selfie di BurgerByte

Alhamdulillah, gambar selfie groupie ni terpilih untuk menang Zenfone 5. Thanks jugak kat kenkawan yang ade dalam gambar ni ye. Tuah bergambar dengan korang korang ni ^^
Nidia Zenfone 5 yang aku dapat. TQ Burgerbyte, TQ Zizan Razak :)
Untuk storey lengkap akan diupdate di entri lain ye, bukan aku sorang je dapat hadiah aritu, tapi icik abam pun dapat. Yang dalam paper bag tu hadiah icik abam dapat laaa ^^


Salam Perkenalan,

4 comments:

mama tisya said...

tahniah ..murah rezeki suami isteri

Norliza Nordin said...

amin. tq kak ;)

- zuriey - said...

wah tahniah.. murah rezki selalu akak menang.. bagi tips skit.. huhu

Norliza Nordin said...

Alhamdulillah. thanks zuri, tade tips sgt pun nk menang. Mungkin kene hantar byk penyertaan kot.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...