Friday, July 01, 2016

Dapat "Parcel of Love" Sempena Full Moon Baby

Lagi sekali dapat fullmoon gift dari opismate.. kan aku cakap, kat department aku ni memang selalu "berjangkit" aje sesuatu benda tu.. hahaha


Kalini aku suke sangat dengan kotak tu. Sebab aku suke warna dan corak kat kotak tu. Macam bendera belanda. Aku memang suke sesangat corak dan warna ni...


Kalini baru dapat nengok gambar baby girl.. selalu tu dapat fullmoon gift ade kad tapi tade gambar baby.. hehehe


Dan ini ape yang ade dalam kotak..





Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

kek & telur ek

Norliza Nordin said...

Ahah kak.. Kek roll ngan telur.. 😁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...