Thursday, June 15, 2017

Briefing Bersama Petron Sebelum Road Trip Ke Terengganu

Okee asek cerita pasal makanan aje memang mengundang lapar jelaa kan.. so kite lari ke topic best sikit.. cerita pasal kami menang contest dari Petron arituuu..


Sehari sebelum ke Kuala Terengganu kami ade briefing di The iSpace Venue ni..


Pestaim ni nak join road trip gini.. siap ade media dan artis yang join sekali katenye.. so memang terujaaa sangat dahhh time ni..


Pastu menang pulak under name icik abam, so dialaa paling excited. tu konon konon road trip ni sempena hadiah besday kite.. okee untuk entri besday belum sempat nak update lagi, so takpat nak link sekarang ni. Tunggu kite update next entri ye..


malam tu lepas briefing dapatlaa sticker, tshirt dan payung terbalik sorang satuu.. ni baru 5% "hadiah" yang kami dapat sempena road trip ni.. ade banyak lagi yang akan kite tunjuk dan update.. Siyes memang teruja sangat dapat join trip ni, selain dapat masuk paper, bende paling besttt adalah semua perbelanjaan ditanggung 100% oleh Petron.. kite hanya keluar peluh aje.. hihihi


Dah sampai area rumah terus icik abam ajak cuci kereta nak pasang stickerr.. hihihi


Sebelum kite continue ke next entri, kite tepek video salah satu aktiviti best yang kami buat sepanjang road trip tuuu..


Salam Perkenalan,

4 comments:

dorsett pink said...

Waaahh!! Mesti best kan road trip tu.. Kalau sponsor, 10x ganda lagi best...

Norliza Nordin said...

@dorsett pink itulaa, gile tak suke kann hihihi

Migha said...

Seronoknya road trip. Hehehe. Payung terbalik tu macam mana?

Norliza Nordin said...

@Migha cenggini https://www.google.com/search?q=petron+umbrella&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwip4fjXj7_UAhXMOo8KHfEXD0wQ_AUIBigB&biw=1600&bih=745#imgrc=GmOIlvU7HK16YM:
gigih ni google nk tunjuk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...