Tuesday, June 20, 2017

Finalis Hadiah Utama Berpeluang Menang RM150,000!

Ya Allah, kalau laa menang duit RM150,000 ni ape agaknye yang korang akan buat ehh??? Dalam kepala otak ni konpem akan automatik pikir nak shopping laa, nak melanconglaa dan macam macam lagi kannn.. hahaha


Korang pernah dengar pasal BEST PRODUCTS? kalau belum pernah dengar pasal ni mohlaa klik link tu.. kite nak cakap tak caye tu memang tak caye, yelaa mane ade orang senang senang nak bagi duit banyak gitu dengan cara mudah kan.. pastu kate nak caye pun macam ye, nengoklaa macam macam keluar kalau korang google pasal best products ni.. So kalau kate dorang nak tipu tak kan wujud lagi semua pasal mereka kann.. 


Aritu ade gak buat research pasal ni, tapi entahlaa, kite buat keputusan untuk tidak layan segala bagai mak nenek surat yang sampai kat rumah, yang cakap kite ni dah jadi finalis la ape laa.. die ade peringkat peringkat.. tapi yang peliknye, kite tak response pape pun dorang still hantar lagi surat konon cakap kite dah jadi finalis dan dah boleh ke peringkat seterusnya. Padahal tu kite tak buat pape tuuu.. Bila disoal selidikk, rupenye ramai yang dapat surat gini, kebanyakkannye makcik pakcik kite kat kampunggg.. dengar kate dorang dapat dari surat khabar..


Papepun kite malas nak komen banyak pasal ni, cube pendapat kite, kalau nak menang hadiah tu mesti kite kene usaha dan melabur sikit. Maybe kena beli produk dorang.. pastu ade rezeki maybe adelaa hadiah yang korang akan terima. Tapi kite kalau contest contest gini yang perlukan pelaburan kite memang malas sikit.. setakat hantar gambar selfie pastu post kat FB ke IG tu kite rajinlaa hihihi


Okee kite tutup cerita pasal surat atas tu tadi, so ni kite nak tunjuk voucher yang kite dapat hasil tebus point. Ni dapat hasil memang contest.. soo yang camni kite rajin, contest yang simple je, pastu hadiah voucher pun dah cukup bersyukur dahh :p


Salam Perkenalan,

4 comments:

Adam said...

Baru saya percaya sebab habis baca.

Adam said...

Selamat hai raya dan jangan lupa main meriam buluh.

May Ann said...

Cool!

Adam said...

Banyak nya hadiah.

Selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...